• itulau_ulu_Bg

Suavai Suavai Sensors & CCTVs

O le fa'afanua feso'ota'i o lo'o i lalo o lo'o fa'aalia ai nofoaga o su'esu'ega vai i alavai ma alavai.E mafai foi ona e matamata i ata mai 48 CCTVs i nofoaga filifilia.

Suavai Suavai Suavai
I le taimi nei, o loʻo i ai i le PUB le sili atu i le 300 vai faʻataʻitaʻi i Sigapoa mo le mataʻituina o alavai.O nei fa'amauga vai e maua ai fa'amaumauga i luga o le vai i alavai ma alavai, fa'aleleia atili le mata'ituina o tulaga o le nofoaga tonu i taimi o afa tetele ma le taimi e tali atu ai.

Ua tatala nei i le mamalu o le atunu'u se fa'asalalauga SMS i luga o le si'isi'i o le vai mo le lesitalaina.O le a fa'afaigofie ai fa'amatalaga vave i tagata lautele i lologa e ono tutupu mai.

https://www.alibaba.com/product-detail/WIRELESS-MODULE-4G-GPRS-WIFL-LORAWAN_1600467581260.html?spm=a2747.manage.0.0.b1a971d2H0iBuT

O loʻo i totonu o eria e pei o Orchard Road, Central Business District, Bukit Timah, Upper Thomson, Ang Mo Kio, Little India, Commonwealth, ma isi o fesoʻotaʻiga o CCTV e maua ai ata lata mai o tulaga i nei nofoaga.

O ata mai le CCTV o le a faʻafouina ile va ole 5 minute.


Taimi meli: Ian-16-2024