• itulau_ulu_Bg

E mafai ona fa'aitiitia le fa'aleagaina o le si'osi'omaga ona o fetilaisa

O le alamanuia fa'ato'aga ose nofoaga fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fou.O fa'ato'aga fa'aonaponei ma isi fa'ato'aga e matua'i 'ese'ese mai fa'ato'aga i aso ua mavae.
O tagata tomai faapitoa i lenei pisinisi e masani ona naunau e faʻaaogaina tekinolosi fou mo mafuaaga eseese.Tekinolosi e mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia atili o gaioiga, faʻatagaina le au faifaatoʻaga e faia nisi mea i se taimi itiiti.
A'o fa'atupula'ia le faitau aofa'i, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le gaosiga o mea'ai, o ia mea uma e fa'alagolago i fugala'au vaila'au.
O le fa'amoemoe sili ia fa'atapula'aina e le aufaifa'ato'aga le aofa'i o fetilaisa latou te fa'aaogaina a'o fa'ateleina fua.
Ia manatua o nisi o laau e manaʻomia le tele o fetilaisa, e pei o le saito.

https://www.alibaba.com/product-detail/ONLINE-MONITORING-RS485-MODBUS-LORA-LORAWAN_1600352271109.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_title.206e6b574pil87
Fertilizer o so'o se mea e fa'aopoopo i le palapala e fa'aosofia ai le tuputupu a'e o la'au ma ua avea ma vaega taua o fa'ato'aga fa'ato'aga, ae maise lava i fale gaosi oloa.E tele ituaiga o fetilaisa, e aofia ai minerale, faʻalaʻau ma fale gaosi oloa.O le tele o mea'ai e tolu e aofia ai: nitrogen, phosphorus ma le potassium.
Ae paga lea, e le o uma le nitrogen e oʻo atu i fualaʻau.O le mea moni, e na o le 50% o le nitrogen i fertilizers o loʻo faʻaaogaina e laʻau i fanua faʻatoʻaga.
O le leiloa o le nitrogen ose fa'afitauli fa'alesiosiomaga pe a o'o atu i le ea ma tino vai e pei o vaituloto, vaitafe, vaitafe ma sami.E taua foi le maitauina o faʻatoʻaga faʻaonaponei, o faʻamaʻi faʻamaʻi e masani ona faʻaaogaina.
O nisi o meaola ninii i totonu o le eleele e mafai ona liua le nitrogen i isi kasa e maua ai le nitrogen e ta'ua o kasa greenhouse (GHGs).O le faateleina o le maualuga o le kasa oona i totonu o le siosiomaga e mafua ai le vevela o le lalolagi ma, mulimuli ane, suiga o le tau.E le gata i lea, o le nitrous oxide (o se kasa oona) e sili atu le aoga nai lo le carbon dioxide.
O nei mea uma e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le siosiomaga.O fugala'au o lo'o i ai nitrogen o se pelu matalua: e taua mo le tuputupu a'e o la'au, ae o le tele o le nitrogen e mafai ona tu'u atu i le ea ma mafua ai le tele o a'afiaga i le ola o tagata ma manu.
A'o tele tagata fa'atau e fa'aaogaina le ola lanu meamata, o lo'o va'ava'ai kamupani i fa'alapotopotoga uma e fa'aaoga faiga e sili atu ona gafataulimaina e maua ai se aafiaga lelei i le si'osi'omaga.
O le a mafai e le au faifaatoʻaga ona faʻaititia le aofaʻi o vailaʻau vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o fualaʻau e aunoa ma le afaina ai o fua.
E mafai e le au faifaatoʻaga ona fetuutuunai a latou metotia faʻatoʻaga e faʻatatau i manaʻoga patino o a latou faʻatoʻaga ma taunuuga latou te manaʻo e ausia.


Taimi meli: Tes-28-2023