• itulau_ulu_Bg

Haiti – Fa’ato’aga : Amata le fausiaina o se alavai vai i le 5 kilomita i Malfety

Fa'alauiloa galuega faufale i luga o le alavai i Malfety (2nd communal section of Bayaha, Fort-Liberté) fa'amoemoe mo le fa'asusuina o le 7,000 hectares o fanua fa'ato'aga.

O lenei atinaʻe faʻatoʻaga taua e tusa ma le 5 kilomita le umi, 1.5 m lautele ma le 90 cm le loloto o le a tafe mai Garate i le itu i saute o Malfety i Grande Saline i le itu i matu o le eria e aafia ai, e tatau ona maeʻa i totonu o le tausaga.

O Claude Louis, o se tasi o inisinia o lenei poloketi, na ia faʻamaonia mai o atinaʻe ua uma ona tuʻuina i lalo o le au peresitene o Jovenel Moïse mo le fausiaina o le vai eletise Marion, e aofia ai le faatanoa o le 10 miliona m3 o le vai ma le malosi o le Faʻasusuina o le 10,000 hectares. o le a matua faafaigofieina le faataunuuina o lenei poloketi

E tusa ai ma le faʻatupeina o lenei galuega, lea o loʻo i ai le lagolagosua a faʻalapotopotoga faʻaitulagi faʻatoʻaga, faʻapea foʻi ma le Matagaluega o le Matagaluega o Faʻatoaga ma isi, o sui o le komiti o loʻo nafa ma le poloketi e faʻamalosia le lotogatasi o tagata Haiti o loʻo nonofo i fafo faʻapea foʻi ma tagata o itulagi eseese o le atunuu.Ua mae’a ona tali mai sui o le atunu’u i lea talosaga e ala i le foa’iina o le 1,000 taga sima ma le lua tone u’amea e mafai ai ona amata galuega.

灌溉渠地图

Su'e fa'afefe vai o le Radar Mata'ituina le maualuga o le vai ma le saosaoa o le tafe o le vai

https://www.alibaba.com/product-detail/WIRELESS-MODULE-4G-GPRS-WIFL-LORAWAN_1600467581260.html?spm=a2747.manage.0.0.198671d2kJnPE2


Taimi meli: Apr-17-2024