• itulau_ulu_Bg

O le au faifaatoaga na faaseseina fua o timuga ina ia aoina pepelo ai tupe inisiua

Na latou tipiina uaea, sasaa le silikoni ma tatala faʻamau - o mea uma e faʻaoga ai fua timuga a le feterale e leai se aoga i se faiga suʻesuʻe tupe.I le taimi nei, e lua faifaatoʻaga Colorado o loʻo aitalafu le faitau miliona o tala mo le faʻafefe.

O Patrick Esch ma Edward Dean Jagers II na ioe i le faaiuga o le tausaga na te’a nei i le moliaga o le taupulepule e faaleaga meatotino a le malo, ma ioeina ai sa la taofia le timu mai le oo atu i fua o timuga e faia ai ni tagi pepelo a le feterale.Sa molia i laua i le faamasinoga faasolitulafono ma le faamasinoga a le malo.

Saini mo le Climate Coach newsletter ma maua fautuaga mo le olaga i la tatou paneta suiga, i lau pusameli i Aso Lua uma.
I lalo o le tali ioeina e le malo, na poloaina ai e Esch le totogiina o le $2,094,441, ae $1,036,625 na poloaina e Jagers.O na aofaiga ua uma ona totogi, o le tala lea a le sui sooupu o le ofisa loia a Colorado, Melissa Brandon, i le Washington Post i le Aso Gafua.

O le faaiuga a le malo mai le tagata faasalalau o lo o aafia i le mataupu e manaomia ai Esch e totogi se $3 miliona faaopoopo - $676,871.74 o le toe totogiina, i faamaumauga a le faamasinoga - faaopoopo le 3 pasene tului i le isi 12 masina, o le tala lea a Brandon.Ua totogi e Jagers lana $500,000 faaopoopo.

I le aotelega, o le inisiua tau tupe a alii e tusa ma le $6.5 miliona a'o le'i totogia loia.

O le puipuiga mai timuga e le masani ai ua na'o se tasi o le tele o ituaiga o inisiua tau fa'ato'aga ua ofo mai e le US Department of Agriculture.O le polokalame a le feterale e totogi ai tagata fai inisiua le $18 piliona mo tagi gau i le 2022, e tusa ai ma le paketi a le polokalame mo lena tausaga.

Feterale crop insurance e masani ona fa'atauina e kamupani inisiua tumaoti o lo'o fa'ainisiua sa'o a latou fa'ato'aga ma a latou fa'ato'aga, ona toe fa'afo'i lea e le feterale i kamupani inisiua tumaoti.

Mo le polokalame inisiua o timuga na ioeina e Esch ma Jagers i taaloga, e siaki e le malo le aofaʻi o timuga e faʻaaoga ai timuga feterale.O le aofa'i o tupe inisiua e totogi atu e fa'atatau i le fa'atusatusaina o timuga o lo'o tu'uina atu i se taimi umi mo se taimi umi mo lea nofoaga, e tusa ai ma fa'amaumauga a le fa'amasinoga.
"O faifaatoaga galulue malosi ma fai lafumanu e faʻalagolago i polokalame inisiua a le USDA, ma matou te le faʻatagaina nei polokalame e faʻaleagaina," o le tusi lea a Colorado-based US Attorney Cole Finegan i le faʻasalalauga faʻasalalauga.

O le polokalame na amata mai ia Iulai 2016 ia Iuni 2017 ma totonugalemu i sautesasae Colorado ma sisifo o Kansas, na tusia e loia.

O le uluai mauaina o se mataupu na faia e se tagata faigaluega a le United States Geological Survey ia Ianuari 1, 2017, na tusia e loia.Na maua e le tagata faigaluega ua tipiina uaea eletise i le fua i Syracuse, Kan. Na lisiina e le Faafoe Moliaga 14 taimi na maua ai e le aufaigaluega ni fua o timuga na faaleagaina.

O le vaitau o timuga, aua le solia le tulafono ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o le tamaoaiga, e mafai ona matou tuʻuina atu fua timuga taugofie mo le faʻaaogaina.

https://www.alibaba.com/product-detail/0-2-mm-0-5-mm_1600193526248.html?spm=a2747.product_manager.0.0.633471d2u05sYw


Taimi meli: Apr-03-2024