• itulau_ulu_Bg

E maua avanoa i le fale atamai ma maketi tau taavale

Boston, Oke. 3, 2023 / PRNewswire / — Tekinolosi sensor gas ua liliu le le vaaia i le vaaia.E tele ituaiga eseese o metotia e mafai ona faʻaaogaina e fua ai auʻiliʻili e taua mo le saogalemu ma le soifua maloloina, o lona uiga, e faʻatusatusa le tuʻufaʻatasia o le lelei o le ea i totonu ma fafo.O le taula'i atu i feso'ota'iga fa'alogo i fale popoto e fa'amoemoe e fa'atupula'ia i le isi sefulu tausaga o lumana'i, e mafai ai ona sili atu le fa'aautomatika ma le tausiga fa'apitoa.E foliga mai e maua avanoa i le maketi mata'ituina le lelei o le ea ma fa'aoga feso'ota'iga e pei o su'esu'ega o le manava ma le mata'ituina o maa ta'avale eletise.
O le fa'aogaina o masini kasa mo le mata'ituina lelei o le ea sa avea ma lu'itau mo pule o alamanuia ona e le gata ina fa'ailoa ai faiga fa'avae, ae na mafai ai fo'i e tagata fa'atau ona faia fa'aiuga sili atu e uiga i mataupu e pei o le filogia, fa'ama'i pipisi o le ea ma e o'o lava i filifiliga o suiga o le tau.
O le tele o feso'otaiga o masini kesi o le a mafai ai ona fa'autometi le ea i totonu o aʻoga ma fale, mataʻituina le lelei o le ea i totonu o taulaga, suia faiga faʻavae lautele, pulea feoaiga, ma isi mea.O le vaitau o faʻamatalaga faʻamatalaga gas e pei o faʻamatalaga faʻapitoa mo na o saienitisi o loʻo oʻo mai i le iʻuga ma ua suia i masini e faigofie ona faʻaoga, maualalo le mana ma taugofie.
O le fa'afuainumera tele o fua o le kesi o le a fa'alagolago i polokalame e sili atu nai lo le va'aiga ma fa'aopoopoina le tau e ala i le fa'aleleia atili o lagona, fa'aoga feso'ota'i, ma le tapuni tapuni.
E leai se faafitia o le manogi e taua tele ia i tatou.O le lelei o mea'ai ma meainu e masani lava ona fa'amasinoina i lona manogi.E amata mai pe saogalemu le susu o ananafi i manatu fa'apitoa i le aoga o le uaina.I le tala faasolopito, o le isu o le tagata na o le pau lea o le auala e iloa ai e tagata le manogi - e oʻo mai i le taimi nei.

Ina ia a'oa'o e uiga i le masini kesi, asiasi i le ata o lo'o i lalo

Tekinolosi mata'ituina lelei o le ea: fa'atusatusaga o gafatiahttps://www.alibaba.com/product-detail/CE-LORA-LORAWAN-GPRS-4G-WIFI_1600344008228.html?spm=a2747.manage.0.0.1cd671d2iumT2T


Taimi meli: Ian-31-2024