• itulau_ulu_Bg

O le mata'ituina lelei o le suavai ose vaega taua o fuafuaga mo le soifua maloloina lautele i le lalolagi atoa.

O le mata'ituina lelei o le suavai ose vaega taua o fuafuaga mo le soifua maloloina lautele i le lalolagi atoa.O faʻamaʻi e mafua mai i le vai o loʻo tumau pea le mafuaʻaga autu o le oti i tamaiti atiaʻe, ma maliliu ai le lata i le 3,800 i aso uma.
1. O le tele o nei maliu e fesootaʻi atu i siama i totonu o le vai, ae ua matauina foi e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) o le faaleagaina o vailaʻau matautia o vai inu, aemaise lava le tiʻa ma le arsenic, o le isi lea mafuaʻaga o faʻafitauli o le soifua maloloina o le lalolagi.
2. O le mata'ituina o le lelei o le suavai e tele ni lu'itau.I se tulaga lautele, o le manino o se puna vai e manatu o se faailoga lelei o lona mama, ma o loʻo i ai suʻega faʻapitoa e iloilo ai (faʻataʻitaʻiga, suʻega Sage Plate).Peita'i, o le fuaina o le manino o le vai e le'o se su'esu'ega atoatoa o le lelei o le vai, ma e tele vaila'au po'o meaola fa'aleaga e mafai ona iai e aunoa ma le fa'aalia o suiga o lanu.
I le aotelega, e ui ina manino e tatau ona fa'aogaina auala eseese e fuaina ai ma au'ili'ili e fausia ai fa'amaumauga lelei o le suavai, e leai se autasi manino i itu uma ma mea e tatau ona iloiloina.
3. O lo'o fa'aaogaina fa'apitoa le lelei o le vai i metotia o su'esu'ega lelei o le vai.
4. E taua tele le fuaina otometi mo le tele o tulaga lelei o le suavai.O fua fa'aautomatika masani o se auala taugofie e tu'uina atu ai fa'amaumauga mata'ituina e maua ai le fa'amalamalamaga pe iai ni fa'asologa po'o fa'atasiga ma mea fa'apitoa e afaina ai le lelei o le suavai.Mo le tele o vailaʻau faʻamaʻi, e aoga le tuʻufaʻatasia o metotia fua e faʻamaonia ai le i ai o ituaiga faʻapitoa.O le Arsenic, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau faʻaleagaina o loʻo iai i le tele o vaega o le lalolagi, ma o le faʻaleagaina o arsenic i vai inu o se faʻafitauli lea e aafia ai le faitau miliona o tagata.https://www.alibaba.com/product-detail/GPRS-4G-WIFI-LORA-LORAWAN-MULTI_1600179840434.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_title.74183a4bUXgLX9


Taimi meli: Ian-04-2024