• itulau_ulu_Bg

Otometi tau nofoaga fa'apipi'i i Kashmir e fa'aleleia faiga fa'ato'aga

O lo'o fa'apipi'iina le nofoaga o le tau otometi i South Kashmir i le itumalo o Kulgam i South Kashmir i se taumafaiga fa'ata'atia e fa'aleleia faiga fa'ato'aga ma fa'ato'aga fa'atasi ai ma fa'amatalaga o le tau ma su'esu'ega eleele.
O le faʻapipiʻiina o le tau o se vaega o le Holistic Agriculture Development Program (HADP), o loʻo galue i Krishi Vigyan Kendra (KVK) i le itu o Pombai o Kulgam.
"O le tau o loʻo faʻapipiʻiina muamua ina ia manuia ai le aufaifaʻatoʻaga, O le multifunctional weather station e ofoina atu faʻamatalaga faʻapitoa taimi i luga o mea eseese, e aofia ai le matagi, vevela, susu, saosaoa o le matagi, vevela o le eleele, susu o le eleele, faʻavevela o le la, malosi o le la. ma fa'amatalaga i gaioiga fa'ama'i.”KVK Pombai Kulgam Saienitisi Sinia ma Ulu Manzoor Ahmad Ganai fai mai.
I le fa'amaninoina o le taua o le nofoaga, na fa'amamafa ai fo'i e Ganai o lona fa'amoemoe autu o le su'esu'eina o manu fa'ama'i ma tu'uina atu i le au faifa'ato'aga ni lapataiga vave e uiga i le ono lamatia o latou siosiomaga.E le gata i lea, na ia faaopoopo mai e faapea, afai e tafiesea le vai i le timu, e ono oo atu ai i le pala ma le afaina o le fuga e osofaia ai le togalaau. valo'aga, puipuia le gau o le tamaoaiga ona o le maualuga o tau ma tagata faigaluega e fesoʻotaʻi ma vailaau faʻasaina.
Na fa’amanino atili e Ganai e fa’apea, o le nofoaga o le tau, o se taumafaiga a le malo, ma e tatau i tagata ona manuia i ia atina’e.

https://www.alibaba.com/product-detail/CE-SDI12-AGRICULTURAL-URBAN-TUNNEL-METEOROLOGICAL_1600959788212.html?spm=a2747.product_manager.0.0.4b8371d2KMubDe


Taimi meli: Apr-25-2024